- MagnExpress® Forte citrom ízű étrend kiegészítő granulátum

MagnExpress® Forte citrom ízű étrend kiegészítő granulátum

MagnExpress 375 mg Forte granulátum citrom 20x


 

A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál izom-összehúzódás fenntartásához, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

 

 

A magyar tulajdonú VitaPlus Kft. által forgalmazott MagnExpress® Forte granulátum nyerte a világhírű genfi Vitafoods kiállítás "Az év legjobb új terméke" nagydíját.

A Vitafoods a világ legnagyobb és legrangosabb étrend-kiegészítő kiállítása. Az eseményen, immár tizenhat éve, öt kontinens legjelentősebb cégei vesznek részt és mutatják be, valamint versenyeztetik termékeiket.

A MagnExpress® Forte nagy dózisú, víztisztán oldódó ivó granulátum, melyet nemzetközi szakmai zsűri választott meg az év legjobb új termékének.

A kiállítás története során magyar tulajdonú cég még soha nem részesült ilyen rangos elismerésben. A VitaPlus Kft. több mint 500 résztvevőt felvonultató fórumon érte el sikerét és öregbítette hazánk hírnevét.

 

 

Étrend-kiegészítő granulátum tasakban, citrom ízben. A készítmény magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

Naponta 1 tasak tartalmát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. A granulátum üledékmentesen, víztisztán oldódik. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 A készítmény kapható kapszula formában is.

 

aktív összetevő-tartalom

1 tasakban

NRV*

magnézium

375 mg

100%

B6-vitamin

1,4 mg

100%

*NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek esetében 

 

 

Aktív összetevő:

magnézium, B6-vitamin

Kiszerelés:

20 db tasak dobozban

Minőségét megőrzi:

ld. a csomagoláson

Forgalmazza:

Innopharm Kft, 1037 Budapest, Hungary